BYEN BYR PÅ
Vret_i_Lillestrm
Luftkvalitet_i_Lillestrm_offentlig_informasjon
Elvebredden_kunstpark
byfesten
bysykkel
Romerike_Sparebank
Nitja_NYfront
Flydag
Lillestrm_bibliotek
Norges_varemesse_Lillestrm
LOGO_bevarkjellerflyplass
Skedsmo_bluesklubb
skedsmo_viseklubb_logo
Lillestrm_jazzklubb
Tidsmaskinen
Turistkontoret_Varsom
facebook_Byen_vr_Lillestrm
Lillestrm_Foto_facebook
Lillestrm_turistkontor_Lillestrm
gamlelst
storbandfestival
friidrettsmuseet
telefon

 

For byens beste
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

web counter

elvis
Alle foto: Fridgeir Walderhaug/Cirkus Arnardo 2010
Vil du oppleve et levende 3D-show med den orientalske gummimannen, gribben Kyra, og flere tonn med Elvis, bør du stikke innom sirkusteltet til Arnardo. Les saken...

- Årets forestilling er variert, med prisvinnende toppartister. Med krav på å kunne kalle meg fagmann, mener jeg å ha tatt ut nummer med faglig kvalitet som det har måttet kostet utøveren årelang tid for å innarbeide. Derfor kan vi sette vårt familienavn som garanti for kvaliteten, sier Arild Arnardo, direktør for Norges eldste cirkus.

Sirkusdirektøren synes det er gledelig at stadig nye generasjoner samles rundt manesje og ønsker å oppleve levende underholdning i 3D, og i full størrelse.

GribbenKyraoMajestetiske Kyra
I år har «Arnardos Ark» utvidet tonnasjen med mange nye dyr av forskjellige raser. Og en ekte gribb ved navn Kyra.

- Hun er showets celebritet og er bokstavelig talt en sjelden fugl som representant for verdens tyngste flygende fugleart, forteller Arild Arnardo.

Fuglen et mektig vingespenn på nesten tre meter er munkegribben Kyra stjernen i Krenzola´s store dyrefamilie. Hun er 45 år, og ble i 1965 klekket ut av egget, og matet for hånd, av Krenzola Sr.

I alle år har Kyra vært Krenzola-familiens stolthet. Og allerede i 1967 var hun hos oss i Cirkus Arnardo for første gang. Nå, 43 år senere, er hun tilbake i Norge, i selskap med en ny generasjon Krenzola, Krenzola Jr, samt en stor og fargerik gruppe kakaduer, gjess, arapapegøyer, hane, duer, hunder, høns, løpeender og katter.

Tolv tonn elefanter og musikalske latterbomber
Hele tre elefanter kan du oppleve i årets utgave av Cirkus Arnardo. Og Arild Arnardo er mektig stolt av elefanttrioen Baby, Mala og Jumba, og full av lovord om deres ledsager.

- Den 21-årige Elvis Errani er siste tilskudd til det italienske cirkusdynastiet Errani, med en historie som går tilbake til 1800-tallet.

I Cirkus Arnardo er det tradisjon med gode klovner. The Balders myker opp publikums lattermuskler både mellom de forskjellige artisters opptreden og med store selvstendige klovneentréer, med humor, gags og overraskelser som kaller frem latteren hos små og store.

- Jeg er kresne på klovner fordi de er så viktige. Derfor har jeg i år lagt oppgaven i hendene på eksperter. At The Balders er nettopp det har vi publikums bekreftelser på, avslører Arnardo.

TrioPasiekaperchistorhoydeFart og spenning
I rasende tempo trakterer Marco Moressa så mange ting i luften samtidig. Reinaldo Monteiro balanserer på vaklende konstruksjoner uten annen støtte enn publikum. Høyt oppunder cirkuskuppelen regjerer Duo Glavatskiy med kraft og eleganse.

Gummimannen Araz Hamzayev kommer fra Aserbajdsjan. Gjennom spektakulære kroppsbevegelser utfolder han sin livskunst og inntar ekstreme positurer. Med en kropp som åpenbart er bygget opp av samme DNA som en seigmann eller Laban, vrir han sine armer helt rundt, i 360 grader.

Den spennende Zeudy sjonglerer med føttene liggende på ryggen oppå en tung motorsykkel, mens den skjønne Priscilla gir hula-hoop et friskt uttrykk som i høyt tempo trer frem som sukkertøy for øyet.

Besøker 140 steder i Norge
Den erfarne direktøren gleder seg nå til en ny turné som vil innvolvere 100 mennesker og 45 vogntog. Sirkuset skal innom 140 steder over hele landet. Mer om sirkuset finner du på Cirkus Arnardos nettsider.

- Dette er det beste programmet jeg noen gang har satt sammen, sier direktør Arild Arnardo.

 
ANBEFALES
GOLARGE_Hosting_2020
Bobilverden
Bobilbacecamp
Bobilpodden
Bergfruene_advokatselskab
EvenstadMusikk
Gear4music
backstagemusikk
Lillestrm_kirke
LILLESTRM_kommuneTV_ANBEFALES
tvst_300
Minilager_Lillestrm
Bookis
Hemali_helse_mat_og_livstilsmagasinet
Monsens_revelje
Snublestein
Document
Festningsverk
Hverdagsprepping
Ja_til_kontanter_p_Facebook
The_Global_Walkout_s
SwebbTv
Faktisk_Waybackmachine_2023
Human_rights_service_Norway
flyradar
Klimarealistene_logo
Robert_W._Malone_Myndighetene
Usikker_vitenskap_Steven_E_Koonin
Lillestrm_kirke
LILLESTRM_kommuneTV_ANBEFALES
GOLARGE_Hosting_2020
Bobilverden
Bobilbacecamp
Bobilpodden
tvst_300
EvenstadMusikk
Gear4music
backstagemusikk