BYEN BYR PÅ
Vret_i_Lillestrm
Luftkvalitet_i_Lillestrm_offentlig_informasjon
Elvebredden_kunstpark
byfesten
bysykkel
BY_LILLESTRM_NETTAVIS
Romerike_Sparebank
Nitja_NYfront
Flydag
Lillestrm_bibliotek
Norges_varemesse_Lillestrm
LOGO_bevarkjellerflyplass
Skedsmo_bluesklubb
skedsmo_viseklubb_logo
Lillestrm_jazzklubb
Tidsmaskinen
Turistkontoret_Varsom
facebook_Byen_vr_Lillestrm
Lillestrm_Foto_facebook
Lillestrm_turistkontor_Lillestrm
gamlelst
storbandfestival
friidrettsmuseet
telefon

 

For byens beste
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

web counter

NRK_OSLO_VIKEN_LOGONrk.no/Oslo og Viken Nyheter i tekst, bilder, lyd og video fra Oslo og Viken (tidligere Østlandssendingen). 
www.nrk.no/Oslo og Viken
BY_LILLESTRM_AVISBy er laget for og med folket. Utgiverselskapet heter BY Lokal AS, og her er BY Lillestrøm selskapets syvende nettavis. Fra før er avisene etablert i Tønsberg, Sandefjord, Horten, Holmestrand, Drammen,Bærum og Moss. BY Lillestrøm kom ut 2. mai 2024.  BYLillestrøm.

Romerikes_blad_logoer en dagsavis med hovedkontor i Jonas Lies gate 5 i Lillestrøm. RB har sitt nedslagsfelt i de 14 romerikskommunene i Akershus, og kommer ut 6 dager i uken. Opplag på 31.897 i 2011. I 2014 hadde opplaget sunket til 26.398. Avisa ble etablert på Jessheim og kom ut første gang 3. september 1902 under navnet Akershusingen. Navnet ble fra 4. juli 1905 endret til Romerikes Blad. Avisa ble slått sammen med Akershus Arbeiderblad (etablert i 1913) i Lillestrøm  i 1995. Den nye avisa fikk navnet Romerikes Blad.  Avisa er en del av A-pressen. rb.no

tvst_250TVØst har hovedkontor på Hamar der alt redaksjonelt stoff blir behandlet. Lokalkanalen legger stor vekt på at innholdet i sendingene er forankret i konsesjonsområde.  TV1 Øst har konsesjonsområde i Innlandet, Viken og Oslo. TV1 Øst startet sine sendinger 1. mars 2012. I dag er det ca. 1,7 millioner mennesker som får inn sendingene. Kanalens salgsavdeling er på Gjøvik, Kongsvinger, Elverum og Hamar.
Nettside: TV Øst


RomerikspostenUkesavisen Romeriksposten er en gratis lokalavis anno 2012 med et opplag på 44.000. Første utgave kom i postkassene til alle husstander og bedrifter i kommunene Skedsmo, Lørenskog og Ullensaker onsdag 15. august 2012. Ukesavisen ble til da Skedsmoposten Lørenskogposten og Ullensakerposten ble slått sammen til én avis. Skedsmoposten hadde sin første utgivelse torsdag 2. september 2010. I oppstarten kom avisen ut annen hver uke. Fra 2011 gikk Skedsmoposten over til å bli en ukesavis, utgitt på onsdager. Det er selskapet Avisdrift Romerike AS som står bak Skedsmoposten (opplag: 21.400) og Lørenskogposten (opplag: 14.000). I 2013 kjøpte Hamar Media gratisavisen RomerikspostenAvisen holdt til i Depotgata 20 i Lillestrøm.Flyttet til Nittedalsgata 6, Lillestrøm høsten 2016.
Nedlagt. Siste utgave av avisen ble gitt ut onsdag 14. desember 2016. Nettside: Romeriksposten.no

skedsmobladetSkedsmobladet er en lokalavis anno 2010. Første utgave av denne ble lagt på dørmatta 7. oktober. Dette er en gratisavis som startet med å komme ut hver torsdag til alle husstander i Skedsmo kommune. Da konkurrenten Skedsmoposten la om utgivelsesdag til onsdag, gjorde Skedsmobladet det samme. Det er Romerikes Blad som står for denne utgivelsen. Antatt opplag 2000. Skedsmobladet.
Nedlagt 2015.
tv8
TV8 Romerike er ny TV-kanal på Romerike. Den er på plass hos Get (kanal 88), hos Canal Digital og Riks TV (kanal 52). Kanalen viser magasininnslag, treningstips og intervjuer med kjendiser. Den første sending ble vist 20. oktober 2010.

Moderselskapet PAN ble slått konkurs 27. feb 2015. Dette førte til full driftstans for TV8 inntil det er avklart hva som skal skje videre.

dinlokalavisDin Lokalavis er en gratisavis som kommer ut én gang i måneden og blir distribueres i 45.000 eks. til innbyggere, institusjoner, kjøpesentrene og bibliotek i kommunene Skedsmo, Rælingen og Lørenskog. Avisen eies av Din Lokalavis AS og holder til på Lørenskog. Avisen kom førstegang ut høsten 2009. Nedlagt 31. desember 2010.
skedsmonytt_logoKommuneavisa Skedsmo Nytt ble gitt ut 6 ganger i året  og distribuert til alle innbyggere og næringsdrivende i  kommunen. Avisen inneholdt nytt fra og om kommunen. Første nummer ble utgitt i 1997. Siste nummer av SkesmoNytt ble gitt ut i juni 2010. Kommunen opplyser at trang økonomi ligger bak avgjørelsen om avviklingen. Avisen ble nedlagt sommeren 2010.
tvromerikeTV Romerike. Her får du et lite gjensyn med hva den lokale tv kanalen kunne by på. 31. desember 2009 ble lampene slukket for TV Romerike. Da hadde kanalen i 13 år levert spennende innslag og tv-serier fra lokalmiljøet på Romerike. TV Romerike har fått mye oppmerksomhet fordi den har vært en av svært få stasjoner som i mange år har levert overskudd. Men i 2007, 2008 og 2009 ble kanalen drevet med underskudd. Tv-stasjonen var en del av Mediehuset Romerike. Nedlagt desember 2009. Klikk deg inn og få et gjensyn med TV Romerike: 
TV Romerike Kidnappet.
TV Romerike - ZOOM
TV Romerike LSK tilbakeblikk 98/99

lokalavisenLokalavisen var en gratisavis som kom ut én gang i måneden og ble distribueres i 42.700 eks. til innbyggere, institusjoner og bibliotek i kommunene Skedsmo, Rælingen og Lørenskog.  Lokalavisen var fra 2006 til nedleggelsen i 2009 en del av Mediahuset sammen med Romerikes Blad, Indre Akershus Blad, gratisavisen Østbyen, TVRomerike. Romerike Lokalradio og distribusjonsselskapet Romerike Media Distribusjon. Avisen kom ut i 15 år. Leserundersøkelse foretatt av Norsk Respons viser bl.a. at: Nær 70 prosent leste gratisavisen fast hver utgivelse, og dette er desidert høyeste lesertall i vårt distrikt. Nedlagt sommeren 2009.

Radio Romerike var lokalradio for Romerike. Stasjonen sendte på FM 105  for Nedre Romerike og 105,6 og 107,9  for Øvre Romerike. A-pressen og Jærradiogruppen sto som eiere. Lokalradioen hadde tilhold i Mediehuset Romerike. Stasjonen ble nedlagt sommeren 2009.

Vipps_Lillestrm_turistkontor


ANBEFALES
GOLARGE_Hosting_2020
Bobilverden
Bobilbacecamp
Bobilpodden
Bergfruene_advokatselskab
EvenstadMusikk
Gear4music
backstagemusikk
Lillestrm_kirke
LILLESTRM_kommuneTV_ANBEFALES
tvst_300
Minilager_Lillestrm
Bookis
Hemali_helse_mat_og_livstilsmagasinet
Monsens_revelje
Snublestein
Document
Festningsverk
Hverdagsprepping
Ja_til_kontanter_p_Facebook
exitWHO
SwebbTv
Faktisk_Waybackmachine_2023
Human_rights_service_Norway
flyradar
Klimarealistene_logo
Robert_W._Malone_Myndighetene
Usikker_vitenskap_Steven_E_Koonin
Lillestrm_kirke
LILLESTRM_kommuneTV_ANBEFALES
The_Global_Walkout_s
GOLARGE_Hosting_2020
Bobilverden
Bobilbacecamp
Bobilpodden
tvst_300
EvenstadMusikk
Gear4music
backstagemusikk